IZBERI VONJ IN UGOTOVI KAJ POVE O TEBI


evkaliptus, eucalyptus, evva

  EVKALIPTUS

Tako kot obstaja veliko vrst evkaliptusovih dreves, tako obstaja tudi veliko različic osebnosti evkaliptusa. To so zelo mirni, racionalni ljudje. Nikoli ne poskušajo delati neredov, ne ogovarjajo in lahko ohranijo skrivnost.

Ste dobro uravnoteženi. Nekateri bi vas lahko označili za dolgočasne, vendar ste osvežujoča sprememba nekaterih bolj dinamičnim osebnostim. Imate pustolovski duh v obliki načrtovanja projekta in tihega nadaljevanja. Nenadoma lahko naznanite, da se odpravljate na pustolovski dopust.  Nikoli ne razkrivate svojih načrtov, vendar poveste samo tisto kar morajo drugi vedeti.

Nekateri pravijo da ste skrivnosti, vendar vi mislite le, da nikogar ne zanimajo osebne stvari. Ste stabilna osebnost, ki lahko razprši prepir že s tem, da ste v sobi. Ste logični in včasih preračunljivi in zdi se, kot da bi moralo vse imeti razlago ali biti dokazano.

Skrbno izbirate, kje živite in koga je vaš partner. V ljubezni ste zelo predvidljivi. Pripravljeni ste pomagati drugim, ne da bi pričakovali zahvalo ali pohvalo in bi bili verjetno v zadregi, če bi vam jo ponudili.

Vaš najverjetnejši poklic: osebe ki se ukvarjajo z znanostjo, medicino - kot so zdravniki, medicinske sestre in farmacevti, tudi računovodje, bankirji in odvetniki.

Preveri kje vse najdeš vonj evkaliptusa. Več..

 

   SIVKA

Ta cvet predstavlja sproščeno osebnost, ki želi živeti življenje brez stresa in skrbi. To so osebe, ki so sposobne premagati težke ovire.

Sivka predstavlja svobodoljubnega in svobodomiselnega posameznika. Z vašo ljubeznijo do sprememb in avantur ni nič narobe 😊. Zelo hitro sprejemate smiselne odločitve, zlasti v nevarnih ali težkih razmerah. Ste radovedni in pogosto vprašate druge: "Zakaj to?", "Zakaj to?" Ali preprosto "Zakaj?" Večopravilnost je za vas vetrič - hkrati jeste in gledate televizijo!

Vaša srčna želja je znanje! Ste idealistični analizator in poglobljeno preučujete stvari. Reševanje duševnih ali fizičnih ugank je za vas naravno. Prepuščate se raziskovanju in imate raje znanstvena dejstva. Obstaja velika verjetnost, da ste tihi, sramežljivi in ​​zadržani. Morda boste težko govorili z drugimi ali jim zaupali. Dobro uporabite svoj dar intuicije.

Ljudje osebnost sivke dojemajo kot nekoga, ki je skrivnosten, neodvisen in ugleden. Drugi vas vidijo kot intelektualca in aristokrata. Dobro oblečeni si povečujete samozavest in dostojanstvo. Ljudje vas vidijo kot analitičnega.

V praktičnih zadevah ste sposobni dobro presojati. Nagibate se k pretiranem razmišljanju, namesto da bi bili spontani. Kljub vsem tem, ste živahna, prepričljiva, poštena, dobrosrčna in strpna oseba. Všeč vam je, da je vaše delo koristno za druge. Ko čutite tesnobo, ste ponavadi okorni.

Vaš najverjetnejši poklic: uradnik za stike z javnostmi, direktor prodaje, vodja turizma ali prevoza, organizator iger, pravnik, dramatik, poročevalec, skrbnik, igralec na srečo, okultist, psiholog.

Sivka se skriva tudi tukaj..

 

 GERANIJA (PELARGONIJA)

Geranijev cvet predstavlja posameznika, ki uživa v zabavi, smehu in ki se ne boji, da bi bil občasno videti neumen. Rožo, podobno kot osebnost, lahko včasih spregledamo. Morda se zdi, da nima enake teže kot cvet vrtnice ali jasmina, vendar je kljub temu pomemben del našega ekosistema. Tako kot so posamezniki s to vrsto osebnosti pomembni opomniki o tem, kaj je v življenju dobro. V resnici imamo vsi del geranijeve osebnosti v sebi.

Verjetno ste inteligentni, intuitivni, graciozni in celo psihični. Iskanje resnice iščete v duhovnosti in mističnosti. Včasih niste prijazni in ste večkrat radi sami. Ste tip človeka, ki ceni razkošje in eleganco.

Srčna želja je služiti svetu. Ste radodarni humanitarec in perfekcionist. Ljudje iz vseh družbenih slojev vas očarajo. Le nekaj minut traja, da se odločite, kakšen značaj ima oseba. Grenko se počutite, če drugi ne cenijo vaših prijaznih dejanj.

Ljudje vas dojemajo kot nekoga, ki je skrivnosten, neodvisen in ugleden. Drugi vas vidijo kot intelektualca in aristokrata. Dobro oblečena povečuje samozavest in dostojanstvo.

Vaša vizija vas lahko bogati. Imate odlične analitične sposobnosti in ste intelektualno aktivni. Ste sistematični in lahko stvari uresničite. Na dogodke reagirate odločno, učinkovito in brez predhodnega razmišljanja ali načrtovanja.

Vaš najverjetnejši poklic: usposobljen delavec na katerem koli področju, zgodovinar, filozof, pesnik, pisatelj, svetovalec.

Vonj geranije najdeš tukaj..


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published